Wekelijkse Boerenmarkt in Almere
JAN
01
t/m
NOV
30
2018

Iedere zaterdag is er een boerenmarkt op Landgoed de Kemphaan in Almere. Er worden verse biologische producten uit de regio verkocht.

Iedere zaterdagochtend wordt in de nieuwe schuur van de Stadsboerderij, Kemphaanpad 14 in Almere een boerenmarkt gehouden van 9.30 tot 13.00 uur. De stadsboerderij ligt op Landgoed de Kemphaan in Almere. Er worden verse biologische producten direct uit de regio verkocht.
De maker(s) staat vaak zelf achter de kraam en eventuele vragen kunnen direct beantwoorden worden. Dat zijn nog eens korte lijntjes!

Op de boerenmarkt zijn de basislevensmiddelen als fruit, groente, zuivel, aardappelen, brood, vlees en vleeswaren. Voor de lekkerbekken is er verse Italiaanse pasta en verse vis. Er hangt een heerlijke geur van vers gebakken crêpes, wat het tot een compleet feestje maakt!
Mooie, geurende bloemen en planten voor in de tuin als in huis zijn ook verkrijgbaar.

Doordat de markt overdekt is, is dit de enige boerenmarkt waar het ook met regen goed vertoeven is :) Met de kinderen is het een uitje, ze kunnen altijd een blik in de stal werpen om te kijken hoe het met de koeien en/of de kalfjes gaat. Het landgoed heeft ook een kas waar bloemen, planten en groenten geteeld worden. Er is een kinderboerderij en bij Stichting Aap swieren er altijd wel een paar apen rond! De boerenmarkt en het landgoed zijn gratis te bezoeken.Op boerderij: De Stadsboerderij in Almere
Terug
Zoeken
Andere agenda items op boerderij De Stadsboerderij in Almere