Boergondisch feestmaal in stal, wei of schuur
Geplaatst op: 25-05-2011

Boergondisch feestmaal in stal, wei of schuur
Culinair dineren bij de biologische boer

Van 3 juni t/m 9 oktober 2011 staat het Boergondisch feestmaal weer op het menu.


Enthousiaste chefkoks bereidden in de stal, de wei of in de schuur een bijzonder drie- of viergangen menu met de dagverse biologische oogst van het boerenland. 

Chef-kok Sjaak Borsboom kookt met zijn broer Thijs met het heerlijke malse rundvlees van Hoeve Biesland. Chef van het jaar Edwin Vinke van restaurant de Kromme Watergang verzorgt een feestelijk middagmaal op 't Hof Welgelegen. Tuinder Taco IJzerman oogst direct de verse groenten voor op uw bord op de Ommuurde Tuin. De boer en boerin ontvangen de bezoekers gastvrij en geven u een kijkje in de stallen en een rondleiding over erf en velden.

Biologische boeren door heel Nederland heten u van harte welkom op hun boerenerf. Schuif aan voor een heerlijk Boergondisch feestmaal. Elke boerderij is uniek: Laat u verrassen!

Bij de boer aan tafel iets voor u? Boek hier (u wordt doorgeleid naar de site www.vaneigenerf.nl)

U kunt in 2011 kiezen voor direct boeken bij de volgende boerderijen:

Hoeve Biesland, Delfgauw,
’t Hof Welgelegen, Middelburg,
De Ommuurde Tuin, Wageningen/Renkum,
’t Ecoloar, Wythmen bij Zwolle,
Tuinderij Eyckenstein, Maartensdijk,
De Heijerhof, Baexum, 
Moestuin Maarschalkerweerd, Utrecht,
De Dikhoeve, Ransdorp, 
Croy Cruyden, Aarle-Rixtel,
De Serre van tuinderij Land & Boschzigt, ’s Graveland, 
't Schop, Hilvarenbeek.

De komende weken worden er nog meer boerderijen toegevoegd waar u kunt genieten van een heerlijk Boergondisch feestmaal.