Arrangement: Zelf zomerfruit plukken en verwerken

In de zomer verandert de boomgaard van biologische fruitkwekerij Sprankenhof in Udenhout in een pluktuin, waar gasten zelf fruit mogen plukken (van bramen en aardbeien tot frambozen) en ondertussen kunnen genieten van het buitenleven.
 
Fruittelers Josèt Vermeer en Mark Vonk delen hun kennis en ervaring over het verwerken van fruit graag met jong en oud in de gezellige boerenkeuken van Sprankenhof. Onder leiding van Josèt kunt u leren hoe u van uw zelfgeplukte fruit de heerlijkste jams en taarten kunt maken. De dag wordt feestelijk afgesloten met een ‘boerentheeleut’.
 
In overleg kunt u zelf een arrangement op maat samenstellen, aangepast aan uw specifieke wensen. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld ook een kijkje nemen achter de schermen in de eigen wijnmakerij, en het geheimzinnige gistingsproces van vruchtensap naar vruchtenwijn volgen. Ook organiseert Sprankenhof culinaire fietstochten en wandelingen, waarbij het aangrenzende Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen kan worden bezocht. Uiteraard kunnen alle activiteiten worden gecombineerd met een rondleiding door de fruitboomgaarden.
 
Neem contact op met behulp van onderstaand reserveringsformulier.
 
(Foto onder: Dick Boschloo)


Reserveringsformulier

Vul onderstaand formulier in om een reservering te plaatsen voor dit arrangement.
* Naam:
* Telefoon:
Mobiel:
* E-mail:
Datum eerste voorkeur: Van:
Tot:
Datum tweede voorkeur: Van:
Tot:
Aantal volwassenen
Aantal kinderen jonger dan 12 jaar
Wensen / Opmerkingen
Velden met een * zijn verplicht
Zoeken